سلام
یکی از تیتر های روزنامه ابرار اقتصادی :
" واکنش کند بازار به کاهش قیمت ارز "
بود ، چند نکته و سوال :
1- چرا بازار به افزایش قیمت سریع واکنش می دهد به کاهش خیر
2- شاید این کاهش قیمت تاثیرات مثبتب بر اقتصاد داشته باشد ولی از نکات منفی هم غافل نباید بود
3- به نطر شما بالا نگه داشتن قیمت ها به نفع بازرگانان است و آیا اموجب رکود برای آنان نمی شود ؟
بسم الله الّرحمن الرّحیم
هنر کشف اینده
به مسائل اطرافمون که نگاه کنیم می بینیم که همه چیزاییکه ما می بینیم و و درک می کنیم همه ی اون چیزایی نیست که اطراف ماست در واقع یک سری از این وقایع برای ما مهمترند و اون چیزهایی که میخوایم و تعریف کردیمومی بینیم ویا حداقل اطرافمونو اونطوری که دوست داریم میبنیم بعضی چیزها پررنگ تر و بعضی چبز ها کم رنگ. این مسئله روی انتظارات ما از آینده وسعی و تلاشهامون ، راه حل هایی که برای مسائل می دیم هم موثره .
به بیانی ما با الگو ها و پیش فرضهای ذهنی به وقایع نگاه می کنیم . در چارچوب ها ی خاصی تلاش می کنیم و از پنجره ای مشخص به محیط نگاه می کنیم . بیشتر از این نمیخوام توضیح بدهم چون مطمئنم که از من بهتر این کتابو خوندید.
تحلیل زیر باتوجه به مطالبی که در کتاب در مورد زمان ظهور الگوها گفته شده ارائه میشه:
دولت حجت الاسلام خاتمی در طی 8 سال تونست مشکلات زیادی از کشورمونه حل کنه اما بودن در این میون مشکلایی که حل نشده باقی موند.
الگویی که این دولت داشت تونسته بود خیلی از مشکل ها مثل مسائل اقتصادی ،تورم انزوای بین المللی کشور و اختناق سیاسی که از قبل وجود داشت و... رو حل کنه . در طول 8 سال ریاست جمهوری نیز روز به روز داشت مسائل حل شده بیشتر میشد اما از طرفی مسائلی جدید وحل نشده داشت پررنگ تر می شد و توی چشم می زد ازجمله اون مسائل توجه به عدالت ، توجه به ارزش های انقلابی، احقاق حقوق هسته ای ایران، عزت ملی مردم(اشاره به پذیرش پرتکول الحاقی) و...بود.
انتخابات سال84 موقع ظهور یک الگوی جدید بود. احمدی نژاد پا به عرصه سیاست گذاشت با شعارها و ادبیاتی که مردم اونروز آمادگیشو داشتدند . مردی از جنس مردم باشعار عدالت ،به دنبال حضور در بین مردم توجه به همه قشرها حتی روستا های پشت کوه ها در کهگلویه وبویور احمد، کسی که صحبت هاشو با دعای فرج توی سازمان ملل شروع کرد و..... .
الگوی اون خیلی زود داشت خیلی از مشکل ها رو حل می کرد و روز به روز به محبوبیت او افزوده می شد طوری که ایشون در انتخابات سال 88 تونستند بیش از 23 میلیون رای به دست بیارند و اون هم باحضر رقبای قوی و جو سیاسی سال 88.
مردم به نوعی داشتند عزتشونو در مقابل غرب و آمریکا به دست می اوردند . احمدی نژاد نترس وبی باک با هر سخنرانی که میرفت هر سفر استانی که می رفت و... روز به روز محبوب تر می شد.
از طرفی با گذر زمان مشکلاتی به وجود اومد که سایه بر سر زندگی مردم می انداخت و . مثل تحریم های همه جانبه غرب ، تورم ، انزوای سیاسی ایران و... .
انتخابات سال 92 و آمدن حجت السلام روحانی رفع تحریم ها و...
بقیه اش با خودتون
بازارهای الکترونیکی
بازار الکترونیکی ، سرویسی است که طی آن فروشندگان، تولید کنندگان و عرضه کنندگان کالا و خدمات با بهره گیری از بستر الکترونیکی و مجازی ، مبادرت به عرضه و فروش محصولات خود بصورت مجازی و اینترنتی می نمایند
بازاریابی الکترونیک همان اهداف بازاریابی سنتی را دنبال میکند، با این تفاوت که بازاریابی الکترونیک با به کارگیری ابزارها و روشهای نوین فناوری جدید به دنبال نوآوری است.
ویژگیهای بازار الکترونیکی (Ebazaar) :
آدرس اینترنتی یکی از این بازار ها :
از اینکه اولین نفری هستم که پست میذارم خیلی خوشحالم . امیدوارم این پست بتونه شروعی باشه برای شرکت فعال دوستان.
مطلبی که مدتی ذهن منو مشفول کرده، فرآیند لغو تحریم ها در این مدت اخیره .
به نظر من با یک زیرکی خاصی از سوی آمریکا داره صورت میگیره مثلا در لغو منع فعالیت های بشر دوستانه در ایران . چون حقوق بشر از ابتدا اهرمی بوده در دست غرب برای اعمال فشار بر ایران . نکته بعد که داقعا ذهنمو مغول کرده اینکه لغو تحریم ها چه پیامدهایی بر وضعیت اقتصادی و تجاری کشور میذاره چه خوب و چه بد.
لغو تخریم ها چه فرصت ها و چه تهدید هایی چه به صورت کوتاه مدت و چه بلندمدت بر کشور خواهد گذاشت و اون متوجه چه قشری خواهد بود؟؟؟!